"ON JE BRUKA I SRAMOTA SRPSKOG NARODA": Srpska lista reagovala na Đilasove napade iz Amerike

Novosti online

05. 11. 2021. u 11:20

TAJKUN Dragan Đilas bruka je i sramota srpskog naroda sa Kosova i Metohije, koga se stidi svaki častan Srbin i patriota kom je Srbija na prvom mestu, navodi se u saopštenju Srpske liste koje prenosimo u celosti.

ОН ЈЕ БРУКА И СРАМОТА СРПСКОГ НАРОДА: Српска листа реаговала на Ђиласове нападе из Америке

Foto: SSP

Po principu, što je srpskom narodu gore, to je njemu i njegovim džepu bolje, Đilas se drznuo da u sred Sjedinjenih Američkim Država napada srpski narod i one heroje i patriote koje su danonoćno, goloruki, po kiši i vetru branili svoj kućni prag i stavljali glavu u torbu dok su na njih jurišali Kurtijevi do zuba naoružani specijalci.

Međutim, srpski narod na Kosovu i Metohiji je davno prozreo njegovu izdajničku i poltronsku politiku, zbog čega na Kosovu i Metohiji nema ni jedan jedini procenat podrške, pa ga zato i boli što Srbi veruju svom predsedniku Aleksandru Vučiću i svojoj državi Srbiji.

Jer mi imamo jednu otadžbinu, za razliku od njega koji je za tuđe interese spreman da proda i sopstveni narod i direktno se stavi u službu onih koji našem narodu ne žele ništa dobro, već im je jedini cilj da nas zatru i da nas na Kosovu i Metohiji više nema!

Koliku god da je dao cenu za svoj lobistički udar na Srbe i Srbiju, mi mu to nikada nećemo dozvoliti i nastavićemo da se zajedno da svojom državom, uz snažnu podršku predsednika Vučića borimo za naše nacionalne interese, naš ostanak i opstanak na KiM.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - JA SAM UBEĐEN DA JE VUČIĆ RAZOČARAN: Orlić duhovito odgovorio na reči Dragana Đilasa

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (6)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju