PREDSEDAVAJUĆI Pododbora za Evropu spoljnopolitičkog odbora Predstavničkog doma Kongresa SAD, Bil Kiting, podržao je američki angažman na Zapadnom Balkanu i pozvao američkog predsednika DŽoa Bajdena da razmotri nove sankcije u regionu, da bi se „obezbedili ciljevi američke politike i podržali demokratija, borba protiv korupcije i vladavina prava“.

Nikola

29.10.2021. 08:31

Jeste li vi svesni da ćete ovde da slomijete zube!? Kome vi više pretite? Raspadate se iz nutra,ima da puknete ko balon! Davno prošlo vreme u kom se vi očigledno još uvek davite.

zora

29.10.2021. 08:37

Demonska posla. Stalno traze neka ljudska prava kod nas a ne postuju ih u vlastitoj drzavi. Poubijase silne civile i nije ih briga za njihova ljudska prava. Kongres ocigledno nevidi da su prosla njihova vremena.Mozda ce to biti kao sankcije Rusiji a danas je ona ta koji ih spasava na polju energetike. Neznam zasto Ameri nisu ponudili EU da ih snabdu gasom u ovoj krizi.

Strahinja

29.10.2021. 09:13

Ništa drugo i ne znaju osim da prete i ucenjuju.Što više uvode sankcije to se više okrećemo Rusiji i Kini jer tako mora.Očito je da nas ne žele u EU a i kada bi ušli više ne bi bili Srbija nego Evropska kolonija.

neregistrovan

29.10.2021. 11:18

Covek pao sa kruske.Nemaju ameri nista prece nego zpadni balkan, a sto ce im deca govriti kineski ili neki drugi jezik za ovog lika je nebitno,nego sankcije zapadnom balkanu.Videli smo mi snkcije pa eto zivi i zdravi smo.