PALMA: Srbiju danas respektuju, zna šta hoće i šta neće

Novosti online

22. 10. 2021. u 14:21

U RAZGOVORIMA oko najvažnijeg državnog i nacionalnog pitanja, a to je Kosovo i Metohija, velika je stvar kada svi u svetu znaju da ste vi odlučni i da znate šta hoćete, a šta nećete, kao što je danas slučaj i Srbiju zato danas svi u svetu respektuju, za razliku od perioda pre 2012. godine, kada je Srbija znala šta neće, a nije znala šta hoće.

ПАЛМА: Србију данас респектују, зна шта хоће и шта неће

Foto Privatna arhiva

Pre 2012. godine bilo je nemoguće u tim razgovorima da odbijete američkom predsedniku tačku 10 o priznavanju takozvanog nezavisnog Kosova što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić učinio. Mi danas jednostavno moramo da rešimo pitanje Kosova i Metohije dijalogom, ali ne na način da nam uzmu sve i ne samo to, nego neki gledaju da uzmu i još ponešto, pa pominju i Preševo i Bujanovac, rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma gostujući na Hepi televiziji.

Podržaćemo Vučića na predsedničkim izborima

Upravo zbog takve odlučne i respektabilne Srbije i zbog toga što je danas u Srbiji mnogo manje nezadovoljnih nego pre 2012. godine i Jedinstvena Srbija i SPS i ja i Ivica Dačić ćemo podržati Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima. Ima nekih pojedinačnih ispada iz jedne, druge ili treće partije, ali mi ne smemo zbog jednog čoveka da kažemo da je to stav cele partije i njenog rukovodstva. Možda je nekome nešto izletelo, ne znam iz koje namere, ali ti ispadi nisu stav onih koji odlučuju u partijama, niti je to stav Ivice Dačića, a ni mene. Mi ne smemeo da stanemo na pola puta i moramo da nastavimo ovim putem koji ima dobru budućnost za naše građane i našu državu”, rekao je Marković.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!