VUČEVIĆ: Nema predaha u borbi, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem idemo dalje putem uspeha! (FOTO)

Novosti online

21. 10. 2021. u 11:37

NAJTEŽI izazovi tek dolaze, jer najteže je odbraniti osvojeno - slobodu i nezavisnost naše otadžbine, ekonomski prosperitet i mir i stabilnost, koje smo izborili za svakog građanina.

ВУЧЕВИЋ: Нема предаха у борби, на челу са председником Александром Вучићем идемо даље путем успеха! (ФОТО)

Foto N. Karlić

- U ovih 13 godina Srbiji smo predstavili sve ono što našu stranku čini velikom - i snove o veličini, i želje za promenama, i nadanja o jednoj boljoj i snažnijoj zemlji, slobodnoj i bogatoj - istakao je potpredsednik SNS-a Miloš Vučević.

- Dodali smo na to svakodnevni pregalački rad, tvrdoglavo neodustajanje od ciljeva, nepristajanje na trule kompromise i žestoke političke borbe koje su sve krunisane pobedama. Najteži izazovi tek dolaze, jer najteže je odbraniti osvojeno - slobodu i nezavisnost naše otadžbine, ekonomski prosperitet i mir i stabilnost, koje smo izborili za svakog građanina. Zato ne smemo stati, nema pauza, nema predaha u borbi, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, idemo dalje putem uspeha i dizanja naše voljene Srbije na još veći nivo. Puno posla je još pred nama, proslavimo zato danas ovaj naš divni jubilej, a od sutra ćemo opet "zasukati rukave" i sa novom snagom nastaviti. Ponosim se što sam deo ove familije!

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO:

SNS OBELEŽAVA 13. ROĐENDAN: Sadnja drveća kod Parka prijateljstva na Ušću

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (19)

SAVETI VLADETE JEROTIĆA: Kako prepoznati PRAVOG prijatelja