S PRUGE NA BUREK: Viktor Orban nije odoleo čuvenoj subotičkoj pekari

J. L.

20. 10. 2021. u 14:44

POSLE zvanične ceremonije u Horgošu, gde je pre dva dana zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem simbolično označio početak izgradnje pruge Subotica - Segedin, a potom i prijema, mađarski premijer Viktor Orban izrazio je želju da pojede - burek.

С ПРУГЕ НА БУРЕК: Виктор Орбан није одолео чувеној суботичкој пекари

Foto Fejsbuk

Ovaj srpski specijalitet probao je u jednoj pekari u centru Subotice, čuvenoj upravo po bureku.

Društvo su mu pravili Ištvan Pastor, Imre Kern, Hajnalka Bognar Pastor i drugi mađarski političari i privrednici, pa su morali da spoje dva stola.

Orban se fotografisao sa radnicama u pekari, ali i sa prolaznicima u centru Subotice, a prilazili su da ga pozdrave i Srbi i Mađari.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!