VIDE DA BEOGRAD NE IDE NA BLEF: KFOR se prenuo posle osam dana "hibernacije"

Novosti online

27. 09. 2021. u 21:30

VOJNICI međunarodne misije posle osam dana "hibernacije" juče su se konačno pojavili blizu administrativnog prelaza Jarinje na Kosovu i Metohiji.

ВИДЕ ДА БЕОГРАД НЕ ИДЕ НА БЛЕФ: КФОР се пренуо после осам дана хибернације

Foto: Printskrin

- Hoćemo da osiguramo bezbednost i slobodu kretanja za sve zajednice - navode u štabu

Posle više od osam dana ćutanja na upad do zuba naoružanih specijalaca ROSU na sever Kosova, zastrašivanja Srba oklopnim vozilima sa mitraljezima i prebijanja golorukog naroda, briselskim zvaničnicima i vrhu NATO izgleda je konačno postalo jasno da Beograd ne blefira i da će ako međunarodne snage ne zaštite naš narod na KiM to učiniti - Srbija.

Opširnije čitajte u sutrašnjem štampanom izdanju "Večernjih novosti".

BONUS VIDEO: "TAJ ĆE SNAJPER NAŠ DA BUDE!" Pogledajte kako su mladi Srbi dočekali smenu straže ROSU

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)