SRAMAN POTEZ SPECIJALACA ROSU: Dvoglavim orlom provociraju Srbe (FOTO/VIDEO)

Novosti online

26. 09. 2021. u 12:13

PROTEST Srba s KiM nezadovoljnih odlukom Prištine o zameni registarskih tablica sa srpskim oznakama i raspoređivanjem specijalnih snaga policije na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak ušao je u sedmi dan!

СРАМАН ПОТЕЗ СПЕЦИЈАЛАЦА РОСУ: Двоглавим орлом провоцирају Србе (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Facebook/Direktno sa Kosmeta

Noć na administrativnim prelazima, koji su već danima blokirani kamionima i teškim mašinama, protekla je mirno, ali je situacija i dalje napeta.

Dva aviona tipa "orao" proletela su jutros iznad Jarinja u dva kruga što je izazvalo veliku radost građana koji mirno protestuju zbog poslednje provokacije Prištine.

Nekih pola sata pre srpskih letelica prostor na kojem su raspoređeni specijalci policije i okupljeni Srbi nadletao je helikopter Kfora.

Nekoliko aviona Vojske Srbije juče je takođe u više navrata nadletalo Jarinje i Brnjak, a pojavila se i nepovrđena informacija da je kolona tenkova krenula iz Raške ka administrativnim prelazima.

Rano jutros primećena je kolona vozila policije lažne države koja je prema informacijama medija sa KiM prošla kroz Zubin Potok na putu za Brnjak. Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije albanskih specijalaca koji provociraju okupljene Srbe pokazivanjem dvoglavom orla koji simboliše takozvanu veliku Albaniju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)