"NOVOSTI" OTKRIVAJU: Spremali bombe za patrijarha i Joanikija

Novosti online

06. 09. 2021. u 20:58

PATRIJARHU Porfiriju i mitropolitu Joanikiju prilikom dolaska na Cetinje, na obred ustoličenja, pretila je opasnost i od - atentata.

НОВОСТИ ОТКРИВАЈУ: Спремали бомбе за патријарха и Јоаникија

Foto: D. M.

Prema informacijama "Novosti", među demonstrantima u gradu pod Lovćenom tokom nereda bilo je i više grupa koje su posebno za tu priliku okupljene i naoružane.

Njihov zadatak bio je da po svaku cenu izazovu što veći haos i nerede, pa čak i da ugroze život patrijarha i mitropolita.

Opširnije čitajte u sutrašnjem štampanom izdanju "Večernjih novosti".

Foto: Novosti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!