TOMISLAV MOMIROVIĆ: Rekonstrucija nadvožnjaka u Mladenovcu dobro napreduje, izvođači da ubrzaju tempo

Novosti online

05. 09. 2021. u 13:33

MINISTAR građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović obišao je danas lokaciju rekonstrukcije nadvožnjaka – mosta u gradskoj opštini Mladenovac.

ТОМИСЛАВ МОМИРОВИЋ: Реконструција надвожњака у Младеновцу добро напредује, извођачи да убрзају темпо

Foto: Ministarstvo

- Zadovoljan sam napretkom radova na rekonstrukciji mosta, koji predstavlja kapiju Šumadije. Ovakvi mostovi ne mogu samo da se šminkaju, ne može rekonstrukcija da se improvizuje. Mi sada gradimo hiljade kilometara autoputeva, ali ako se ne završe ovakvi projekti, obilaznice oko gradova, lokalni puteve, nećemo ispuniti naš cilj. Zahvalan sam ljudima iz Puteva Srbije i Strabaga i očekujem i da ćemo ovo brzo završiti - rekao je ministar Momirović i  zamolio građane Mladenovca da imaju razumevanja za radove u toku.

Foto: Ministarstvo

Predsednik GO Mladenovac Vladan Glišić naglasio je da očekuje puštanje saobraćaja na ovom mostu za nekoliko nedelja i zahvalio se resornom ministarstvu i izvođaču radova na posvećenosti.  

Foto: Ministarstvo

Rekonstrukcija ovog nadvožnjaka – mosta u Ulici Kralja Petra Prvog povezuje centar Mladenovca sa putem ka Topoli i nalazi se na deonici državnog puta II A reda br. 147.

Foto Arhiva

Mladenovac - Mladenovac (Selevac). Dužina nadvožnjaka je 215 metara, od toga sama konstrukcija je dužine 50 metara, a pristupne saobraćajnice sa obe strane su dužine 165 metara.

Foto: Ministarstvo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina