VUČIĆ O ODLASKU NA CETINJE: Sve razmatram svakodnevno - doneću odluku koja je u skladu sa interesima Srbije i SPC

Novosti onlajn

31. 08. 2021. u 21:40

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić u svom obraćanju građanima iz Slovenije osvrnuo se na ustoličenje mitropolita Joanikija na Cetinju.

ВУЧИЋ О ОДЛАСКУ НА ЦЕТИЊЕ: Све разматрам свакодневно - донећу одлуку која је у складу са интересима Србије и СПЦ

Foto: Printskrin/Pink

- Interesantno je kako svaki dan čitam razne informacije o tome da li ću ići ili neću ići u Cetinje na ustoličenje iako ja o tome ništa nisam rekao. Đilasovi privatni mediji o tome pišu bez ikakvih izvora i osnova. Ja znam te DOS-ovce koji su otišli u Crnu Goru da varaju građane Crne Gore kao i građane Srbije što su varali. Ja razmatram sve svakodnevno, i doneću odluku o tome da li ću ići na Cetinje ako je to u skladu sa interesima Srbije i SPC - rekao je Vučić.

Odgovarajući na najavu Nenada Čanka da će ići na Cetinje, Vučić je rekao da mu je drago što se raduju i što će moći da zajedno pevaju "Čavoglave".

- To je ona pesma o proterivanju Srba - podsetio je Vučić i rekao da mu nije jasno da neko želi da ide da učestvuje u linčovanju sveštenika SPC.

- Đukanović se predstavlja kao branitelj crnogorskih interesa od velikosrpske politike, ali kao državnik to ne razumem. Na svaki način pokušava se da se ne napravi popis, oni žele da Srba bude još manje nego na prošlim izborima - dodao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (11)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!