SRBIJA ĆE UVEK BITI UZ VAS! Predsednik Vučić poslao jaku poruku našim ljudima na KiM i u Republici Srpskoj (VIDEO)

Novosti online

18. 08. 2021. u 18:19

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je na svom instagram nalogu objavio snimak kojim je još jednom istakao da Srbija nikada neće ostaviti svoj narod na Kosovu i Metohiji i u Republici Srpskoj.

СРБИЈА ЋЕ УВЕК БИТИ УЗ ВАС! Председник Вучић послао јаку поруку нашим људима на КиМ и у Републици Српској (ВИДЕО)

Foto: Instagram/avucic

- Pred nama nije lako vreme, povećavaće se pritisci oko Kosova i Metohije i Republike Srpske, ali moja poruka našem narodu, posebno vama ovde koji ste došli iz Skelana, Srebrenice i Bratunca, je da će Srbija uvek biti uz vas, uvek u svakom trenutku, i ekonomski i na svaki način da pomažemo. Mi naš narod nećemo ostaviti na cedilu. To je poruka i našem narodu na Kosovu i Metohiji, to je poruka našem narodu svuda. Hvala vam živela Srbija i živela Srpska - rekao je predsednik Vučić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (30)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)