SONJA KARADŽIĆ O TAJNOM PREBACIVANJU RADOVANA U ENGLESKU: Plašimo se da će biti samo gore po njega - čine sve da mu zagorčaju život

S.M.

27. 05. 2021. u 19:02

SONjA Karadžić Jovičević kaže za"Novosti" da porodica opravdano sumnja u dobre namere prema Radovanu i da je njegovo naglo prebacivanje u Englesku samo dokaz da se sve radi kako bi mu se zagorčao život.

СОЊА КАРАЏИЋ О ТАЈНОМ ПРЕБАЦИВАЊУ РАДОВАНА У ЕНГЛЕСКУ: Плашимо се да ће бити само горе по њега - чине све да му загорчају живот

Foto: Yves Herman/AP

- Ne znamo ništa o njemu od juče. Čekamo da se opet javi. Neizvesnost nas uništava u čekanju Radovanovog poziva - kaže Sonja.

Foto: Novosti

Ona kaže da sad ima već 15 meseci kako ga porodica nije posetila i videla i da je to najduži period od kada je u zatvoru da ga nisu videli.

- Sve što su mogli da nam zakomplikuju da ga vidimo to su i uradili. Prebacivanje u Englesku je potez kako bi ga dodatno odvojili od porodice jer je to zemlja za koju treba viza. Na to sve strane diplomate likuju po Tviteru jer je Radovan prebačen u Englesku što je sramota i skandalozno - kaže Sonja.

Foto: Novosti

Ona ističe i da se onemogućavanjem da u Engelsku prebaci dokumenta i knjige na kojima radi jasno vidi da se sve čini da mu se zagorča život.

- Plašimo se da će samo biti gore po Radovana jer sve ukazuje na to - ističe Sonja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri