Pripadnici Specijalnog policijskog odelenja, kako nezvanično saznajemo, u istrazi ubistva Podgoričanina Mila Ilića, u ponedeljak u jutarnjim satima uhapsili su najmanje jednu osobu za koju se osnovano sumnja da je učestvovala u ovom zločinu.

Kako objašnjava naš sagovornik, hapšenje je izvedeno po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, koje je pre nekoliko meseci preuzelo ovu istragu.

Pročitajte još: "PAO" 13 GODINA POSLE ZLOČINA: Rasvetljeno ubistvo Vojičića i pokušaj ubistva Jevrema Brkovića

Hapšenjem ove osobe, čiji identitet nije objavljen, nije stavljena tačka. Tokom dana izvršeni su pretresi na više lokacija u Podgorici i Budvi.

Za ovaj zločin, pored danas uhapšenog, osumnjičen je i Marjan Vujačić, koji je u junu uhapšen u Novom Sadu i trenutno se nalazi u srpskom zatvoru.

Neposredno nakon njegovog hapšenja, iz srpske policije zvanično su saopštili da se ovaj 34.godišnji Podgoričanin, kog su uhapsili zbog likvidacije Jugoslava Cvetanovića u septembru 2017.godine, sumnjiči za još tri likvidacije, od čega dve počinjene u Crnoj Gori.

Ubrzo je obelodanjeno, da je reč o likvidacijama Ilića i Veselina Kalezića u novembru prošle godine.

Kako su ranije preneli mediji, muškarac, za koga se sumnja da je član kriminalne grupe, uhapšen je u centru Podgorice, nedugo nakon što je ušao u jedan lokal.

Tada su ga inspektori opkolili i stavili mu lisice na ruke, a zatim ga odveli do njegovog automobila kojim su ga odveli u policijsku stanicu.