Milačić: Poništiti priznanje Kosova

Tanjug

01. 04. 2018. u 11:23

Милачић: Поништити признање Косова

Foto Arhiva VN

Predsednički kandidat opozicione crnogorske Prave Crne Gore, Marko Milačić, izjavio je da će, ako mu građani Crne Gore poklone poverenje i bude izabran za predsednika, insistirati da se poništi odluka kojom je Crna Gora priznala Kosovo

Predsednički kandidat opozicione crnogorske Prave Crne Gore, Marko Milačić, izjavio je da će, ako mu građani Crne Gore poklone poverenje i bude izabran za predsednika, insistirati da se poništi odluka kojom je Crna Gora priznala Kosovo.

Milačić je, kako prenose mediji u Crnoj Gori, na skupu u Beranama rekao da je Vlada Crne Gore po ovom pitanju izmanipulisala sopstveni narod.

To isto se, prema njegovom mišljenju, dogodilo i u slučaju uvođenja sankcija Rusiji i ulaska u NATO.

PROČITAJTE JOŠ: Kandidature u CG: Falsifikovali i reisa!

"Vlada Crne Gore je izmanipulisala sopstveni narod koji je većinski pokazao da je protiv ulaska Crne Gore u NATO. Zato ću se istinski založiti da se ta odluka što pre poništi", kazao je Milačić.

Odluku o tome, smatra lider opozicione Prave Crne Gore, treba da donese crnogorski narod na referendumu.

Milačić je da će se zalagati za uspostavljanje dobrih odnosa sa svim zemljama, "naročito sa Srbijom i sa Rusijom".

Predsednički izbori u Crnoj Gori biće održani 15. aprila, a učestvuje sedam kandidata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

knindza

01.04.2018. 11:32

Sad je jos bolji momenat da Gosp. Dacic pita one zemlje koje jios priznaju kvazi drzavu Kosmet, Dali oni odobravaju incident U Kosovdkoj Mitrovici , Hapsenje I porebijanje golorukog srpskog zivlja.. Dali oni to podrzavaju I kakve oni koristi imaju of toga sta su priznali I podrzavaju tz. Kosovo kao nezavisnu drzavu.

Čika Velja

01.04.2018. 11:35

Pored Amerikanaca ovaj ce dobiti izbore kad na vrbi rodi grozdje! Sve sto je rekao ce mu obezbediti da ne dobije ni jedan glas???

Milo

01.04.2018. 12:18

Šta to opet srbi u CG nešto kukaju i kmeče a kako ih je samo lepo čuti i crnogorcima ko i hrvatima od 95g....

Karlobag

01.04.2018. 13:25

@KaronjaZaboravili - I da Srbija ima svoje more a ne da kako su hrvati izračunali da Srbi kupe hrvatima eskadrilu borbenioh aviona i još ostane pa svake godine Srbi iz Srbije odnesu oko 600-700mil.E a da ne računam one iz BiH i RS...

GALEB BIJELI- ANTE BAN

01.04.2018. 18:15

I mi bismo poništili priznanje, ali- ne znamo kome da se obratimo?

Pedja86

01.04.2018. 19:20

Milo,ja ne znam kako smes da komentarises ovakvu glupost kako Srbi kukaju? Da li ti znas koliko ima CRNOGORSKIH studenata u Beogradu? I svi imaju statuh domaceg,a ne stranca? Pa vise ih ima u Beogradu nego na fakultetima u CG...pitacu te ko ce kukati kada budu naredjivali Albanci...samo da je manje takvih kao sto si ti,samo da je manje