Tramp primio Zakerberga, u Kongresu oštri prema Fejsbuku

Tanjug

petak, 20. 09. 2019. u 10:45

Трамп примио Закерберга, у Конгресу оштри према Фејсбуку

Foto Tviter

Izvršni direktor Fejsbuka Mark Zakerberg sastao se sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, nakon što su ga poslanici američkog Kongresa oštro ispitivali o propustima te društvene mreže u zaštiti privatnosti korisnika
Izvršni direktor Fejsbuka Mark Zakerberg sastao se sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, nakon što su ga poslanici američkog Kongresa oštro ispitivali o propustima te društvene mreže u zaštiti privatnosti korisnika.


Tramp, koji je inače u više navrata kritikovao Fejsbuk, optužujući ga da je pristrasan u korist demokrata, posle sastanka je na Tviteru postavio fotografiju sa Zakerbergom i napisao da je to bio "lep sastanak" i Ovalnoj sobi.

Fejsbuk je saopštio da je jedan od šefova kompanije imao "dobar, konstruktivan susret sa predsednikom Trampom u Beloj kući".


Pročitajte još: Tramp ponovio napade na Fejsbuk, Tviter i Gugl


Nijedna strana nije iznela detalje razgovora, prenosi Rojters.

Kompanija Fejsbuk je stalno pod kritikama zbog grešaka u vezi sa privatnošću korisnika, aktivnostima u vezi sa izborima i svojom dominacijom u onlajn marketingu, zbog čega se suočava sa zahtevima za uvođenje više pravila i anti-monopolskim istragama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Смрт ЕУ/НАТО окупацији, слобода народу Србије!

20.09.2019. 11:05

Шваба и Хазар, каква "добитна" комбинација за "слободу и демократију" из Орвелових романа......