Pre tri godine Jen Atkin (26) planirala je venčanje iz snova, ali verenikje sve zaustavio i raskinuo s njom. Rekao joj je da jede previše loše hrane i da je predebela.


Jen Atkin, koja živi u Ulcebyju, u međuvremenu je našla drugog muškarca i danas je u srećnom braku, a nedavno je osvojila krunu na izboru za Mis Velike Britanije, piše Miror.

Zamenila je hranu iz dostave i brzih restorana zdravim obrocima i tokom dve godine smršala je 51 kilogram. Imala je 108 kilograma.

Tada se prijavila na izbor za mis, pa je osvojila titulu Mis Skantropa, a zatim je 2018. godine išla na takmičenje i postala Mis Engleske. Bila je prva pratilja.

Tada je odlučila da se više neće takmičiti na izborima za mis, ali ipak je odlučila da učestvuje na takmičenju za Mis Velike Britanije. I osvojila je titulu prošle sedmice.


- Još sam u šoku zbog pobede. Srećna sam i ne znam šta bih rekla. Iskreno, jedva sam poverovala. Kad sam počela sa svim ovim, bilo je to za zabavu. Nikad nisam slutila dokle ću stići. Pre tri godine nisam mogla ni sanjati da ću postati Mis Velike Britanije. Trud se stvarno isplati - kazala je novinarima.

- Ova titula za mene označava kraj jednog dugog i teškog, ali i neverovatnog razdoblja. Iako mi se telo toliko promenilo, verujem da mi je ličnost ostala ista i mislim da mi je upravo to pomoglo. Sudije su mogle videti kakva sam zapravo - rekla je.


Prisetila se kako ju je prekid sa verenikom inspirisao na velike životne promene.

- Pre prekida sam jela velike porcije testenine, picu, čokoladu. Vikendom sam sedela u pidžami i jela hranu iz dostave i na to trošila previše novca.Na dan kad je otišao mislila sam da je moj svet stao. Plakala sam nedeljama i tešila se hranom. No na kraju je ispalo da je to najbolje što mi se dogodilo - nasmejala se.

Kaže kako je ubrzo krenula u teretanu i od tada se više nije osvrtala, nego se usmerila na lepše stvari u životu.


(24sata.hr)