Sahranjen Gavrilo Bato Bobar

V. M.

02. 10. 2014. u 20:44

Сахрањен Гаврило Бато Бобар
Gavrilo Bato Bobar (59), biznismen i poslanik SNSD u Parlamentu RS, a po opštoj oceni nadasve čovek, sahranjen je juče na Gradskom groblju Pučile u Bijeljini

BIJELjINA - Gavrilo Bato Bobar (59), biznismen i poslanik SNSD u Parlamentu RS, a po opštoj oceni nadasve čovek, sahranjen je juče na Gradskom groblju Pučile u Bijeljini, gradu kom je ostao veran do poslednjeg dana, mada je shodno mogućnostima mogao da živi, radi i stvara i u najvećim svetskim metropolama.

Ispratili su ga njegovi namiliji, predstavnici vrha Republike Srpske, mnogobrojni prijatelji i poznanici.

- Ovo je mesto gde se zavetujem da ćemo nastaviti tamo gde je on stao, živeći i razvijajući svoj biznis u interesu svog grada, kraja i ovdašnjih ljudi - rekao je juče na sahrani njegov prijatelj i saradnik - predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Rad, delo i čitav život Gavrila Bobara, po rečima predsednika RS, obavezuje nas da budemo potpuno posvećeni prosperitetu i napretku našeg naroda, Semberije i čitave Srpske. Naglasio je i da je Bobar uvek drugima govorio da idu polako, da stanu, „ali on nikada nije stajao, nije štedeo sebe“.

Sahrani je prisustvovala i premijerka RS Željka Cvijanović, predsednik Narodne skupštine RS Igor Radojičić, ministri u Savetu ministara Sredoje Nović i Nikola Špirić, a opelo je služio episkop zvorničko-tuzlanski Hrizostom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije