Šef diplomatije Rusije uputio čestitku: Prosperitet bratskom narodu

četvrtak, 13. 02. 2020. u 21:55

Шеф дипломатије Русије упутио честитку: Просперитет братском народу
Viševekovna tradicija, prijateljstvo i uzajamna podrška doprinosiće daljem produbljivanju bilateralnih veza

MINISTAR spoljnih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov čestitao je srpskom šefu diplomatije Ivici Dačiću Dan državnosti.

- Visoki nivo poverenja i intenzitet rusko-srpskog dijaloga, uključujući saradnju između spoljnopolitičkih resora, svedoče o tome da su odnosi između naših zemalja dostigli nivo istinskog strateškog partnerstva - navodi Lavrov u čestitki.


PROČITAJTE JOŠ - Na Sretenje o zaštiti prava Srba: Vučić za subotu zakazao novi susret sa predstavnicima našeg naroda iz zemalja u okruženju


On je izrazio uverenje da će viševekovne tradicije prijateljstva i uzajamne podrške doprinositi daljem produbljivanju bilateralnih veza i realizaciji čitavog kompleksa planiranih inicijativa, "što potpuno odgovara interesima naroda Rusije i Srbije, i doprinosi jačanju bezbednosti u balkanskoj regiji":

- Želim ti dobro zdravlje i dalje uspehe u tvom odgovornom radu, a bratskom srpskom narodu mir i dobrobit i prosperitet.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

vladimir

14.02.2020. 18:01

Ovakve čestitke trebalo bi podići na najviši nivo i da nam je ČAST, što bratska Rusija poštuje i brani srpski narod - vekovima!