Izbacivanje Trampa sa Tvitera iliti premijera nove svetske tiranije lažnih liberala

MILAN BABOVIĆ

12. 01. 2021. u 07:35

Избацивање Трампа са Твитера илити премијера нове светске тираније лажних либерала

Novosti

To što sada čuveni Prvi amandman Ustava SAD ne vredi ni žižljivog graška nije samo briga potomaka iskrcanih kod Plimutske stene, već treba da zabrine čitavu planetu

KAO što je u svom čuvenom delu "Vrli novi svet" Oldous Haksli, 1908, kada je sa trake sišao prvi "Fordov" automobil, proglasio početkom računanja tzv. Fordove ere u Svetskoj državi, tako se i ova tek načeta 2021. svakako može označiti hidžrom za (nesrećne) generacije koje dolaze.

Potpuna medijska izolacija Donalda Trampa u postizbornim noćima dobila je svoj vrhunac trajnim suspendovanjem tviter-naloga lidera najjače ekonomske svetske sile. Simbolična karikatura prepoznatljive plave ptičice iza rešetaka kaveza označila je potpuno srozavanje imperije i krah Amerike kao planetarnog svetionika ljudske slobode.

To što sada čuveni Prvi amandman Ustava SAD ne vredi ni žižljivog graška nije samo briga potomaka iskrcanih kod Plimutske stene, već treba da zabrine čitavu planetu pošto svedočimo rađanju novog totalitarizma čije je ugaoni kamen internacionala lažnih liberala.

Da je to što se upravo dešava u Americi svetska premijera dolazeće antifa tiranije govori i to što su je sa orgazmičnim odobravanjem dočekale i odvdašnje NVO funjare, domaćini raznih kuća ljudskih prava, dukljani sa radnom knjižicom u Srbiji, kružoci slučajnih Srba, razni "nezavisni" novinari i intelektualci. Zastrašujuća je ta egzaltacija levičarskih talibana Trampovim progonom sa društvenih mreža. Ili da pojednostavimo, sloboda govora se podrazumeva samo onda kada odgovara ovim "borcima" za slobodu govora.

Ne, nećemo se nadalje baviti razradom izlizane teze - šta li će tek nama raditi kada su jednog Trampa kao gubavca išutirali sa lajne. Znamo dobro šta će nam raditi i zato se valja boriti po svaku cenu protiv najperfidnijeg političkog, medijskog i korporacijskog Levijatana. Jer, fašisti budućnosti uveliko sebe nazivaju antifašistima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Američki jontraš

14.01.2021. 08:21

Tačno je da Prvi amandman Američkog ustava garantuje slobodu govora. Ali tu ima izuzetaka( uradi Google ) kao npr propagiranje dečije pornografije ili pozivanje na bezakonje itd. Jasno je da je Tramp svojim objavama pozivao svoje pristalice na neku vrstu obračuna što je rezultiralo gubitkom ljudskih života. Time je izgubio pravo na slobodu govora ( medijski) . Poznato je da su njegove pristalice veoma dobro naoružane ( što je zagarantovano drugim amandmanom) i agresivne. Nema nikakvih dokaza da je antifa bila ubačena medju demonstrante i svi uhapšeni dosada su članovi MAGA( Make Amerika Great Again) koji su jako privrženi Trampu. Ako Republikanci odluče da ga politički poštede i omoguće da se ponovo kandiduje za predsednika 2024, on i njegove pristalice će formirati radikalnu desnu partiju( prilično jaku) i formirati tri partijski sistem. U medjuvremenu Demokrate su to iskoristili i preuzeli sve pozicije uključujući i Predsedničku i sad mogu da bezmalo rade šta hoće bez malo kontrole. To je šteta koju je Trump direktno načinio njegovom ( in your face) politikom. Mnogi Republikanci nisu mogli da ga svare iako su se držali partijske linije. Nenasilni prenos vladavine je verovatno najsvetija tačka Američke demokratije koja traje još od 1801. Ovo je prvi put da jedan predsednik neće da preda vlast i poziva na oružje što je ozbiljan udarac Američkoj demokratiji. Kako će sad Svetski policajac ugurati njihovu demokratiju niz grlo "nedemokratski" nastrojenim državama kad njihova počiva razbijena na podu Američkog Congresa gažena od sopstvenog naroda..