NI KOČIĆ NE BI BOLJE PODUČIO HAŠKU GOSPODU: Ratko Mladić vratio farsu u ruke njenih stvoritelja

Dragan Vujičić

31. 08. 2020. u 12:09

НИ КОЧИЋ НЕ БИ БОЉЕ ПОДУЧИО ХАШКУ ГОСПОДУ: Ратко Младић вратио фарсу у руке њених створитеља

Novosti

Ova optužnica je pala u vodu, rekao je Ratko Mladić tokom izlaganja na kraju rasprave po žalbama na presudu na doživotni zatvor

Živ sam i zdrav i živeću dok ima našeg plemena, a ova optužnica je pala u vodu", rekao je Ratko Mladić tokom izlaganja na kraju rasprave po žalbama na presudu na doživotni zatvor.

"Ja sebe ne branim, ja sam čovek koji je ceo život profesionalni vojnik. Čestito sam radio i u miru i u ratu u skladu sa zakonima moje države koju je razorio NATO... Nije počeo rat Ratko Mladić...", kazao je na kraju 10-minutnog izlaganja najslavniji komandant vojske bosanskih Srba nemilosrdno vrativši hašku farsu u ruke njenih stvoritelja.

Nije vojska Ratka Mladića ubila više od 3.200 srpskih civila i vojnika do 1995. nego oni iz zaštićenih zona UN pa je i ofanziva VRS bila legitimna - složile su se i sudije u Hagu.

Nije komandant VRS naredio 28. diviziji Armiji BiH da krene u proboj dug 80 kilometara. Ko je naredio - kriv je za žrtve. Zar sud ne veruje ni papirima iz britanskog arhiva otpečaćenim 30. decembra 2019, gde se Dauning strit čudi zašto se muslimani oko Srebrenice ne brane, kad su nadmoćniji.

Ratko Mladić je evakuisao 25.000 muslimanskih žena i dece "o kruvu i gorivu srpske vojske u Tuzlu", a tužilac Mekloski je izmislio treći sastanak u hotelu "Fontana" u Bratuncu, gde je Mladić, navodno, naredio streljanje. Priznao je tu laž Jonas Nilsen, pomoćnik sudije Alfonsa Orija, februara 2018. na predavanju na Oksfordu. Ali, sud ne veruje.

Nije komandant VRS šaputao generalu Filipu Morionu pred francuskim parlamentom 1996. "da je Mladić samo pao u unapred pripremljenu zamku i da genocida nije bilo". Mladić nije suflirao ni generalu Majklu Rouzu na saslušanju u britanskom parlamentu gde je kazano isto - ali su i ti novi dokazi odbrane odbijeni.

"Živ sam i zdrav i živeću dok ima našeg plemena, a ova optužnica je pala u vodu." Ni Kočić ne bi bolje podučio haške jazavičare i glavatu hašku gospodu, a to će zauvek ostati istina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

buki

31.08.2020. 16:40

Тако желим да напишем нешто што још нико није рекао за овог великог ЧОВЕКА, али не умем, нисам довољно писмена да величанствен живот и дело РАТКА МЛАДИЋА опишем речима. Једино што могу је да сваки пут када неко помене његово име, устанем у знак неизмерног поштовања и поклоним се у знак захвалности за све што је учинио да спаси како Србе тако и Муслимане у БиХ. Схватиће то једнога дана и Муслимани, када се ослободе западне пропагандне машинерије, која је непријатељ и нама и њима.

Čiča Gorio

02.09.2020. 10:24

Njemački fratar Grisendorf je rekao: Srbi su pobedili drugi Setgski rat jednom pobedom Humanitarnom pobedom. Hek Haški sud pročita tu knjigu. Ratko Mladić je spašavao narod nega treba nagraditi. On nije ništa kriv? Ako sud bude po bilo kakvom pravu on treba na slobodi da bude. To smo mi sve gledali u Švcedskoj. Vi sudije u Hagu budite pravedni??????

Petat

03.09.2020. 21:51

Anti Srbi sta reci sem hvala na velikoj mrznji i pakosti prema nama. Vasa dugogodisnja ljubomora nas samo cini jacima i otpornijima prema toj vasoj bolesti. Mi vas mnogo volimo?