DIVLJAO MERCEDESOM PO AUTO-PUTU: Vozili skoro 250 km na čas, naleteli na presretače, pa dobili kaznu zbog nasilničke vožnje

Novosti onlajn

28. 12. 2020. u 15:34

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, na auto-putu Beograd–Šid, u blizini Sremske Mitrovice, prilikom kontrole saobraćaja takozvanim „presretačima“ zaustavili su dva vozača automobila zbog nasilničke vožnje.

ДИВЉАО МЕРЦЕДЕСОМ ПО АУТО-ПУТУ: Возили скоро 250 км на час, налетели на пресретаче, па добили казну због насилничке вожње

Foto: N. Kočović

Policijski službenici podneli su prekršajne prijave zbog nasilničke vožnje protiv četredesetjednogodišnjeg vozača automobila „mercedes“, koji je na auto-putu, gde je brzina kretanja ograničena na 130 kilometara na čas, upravljao vozilom brzinom od 246,9 kilometara na čas.

Takođe, istog dana policija je podnela prekršajnu prijavu i protiv četrdesetjednogodišnjeg vozača automobila „BMV“, koji je upravljao vozilom brzinom od 236,8 kilometara na čas, na auto-putu, gde je brzina kretanja ograničena na 130 kilometara na čas.

Prekršajni sud je učinioce prekršaja osudio na novčane kazne od po 140.000 dinara, kao i po devet meseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri