JEZIVI DETALJI: Otac devojčici iz Bora, navodno, pričao OVE REČI pre oralnog seksa

V. ĐORĐEVIĆ

11. 09. 2020. u 22:00

PRIPADNICI Policijske uprave u Boru obavljaju predistražne radnje protiv svog sugrađanina I. Š. (37), koji se od prošle godine, zbog više desetina krivičnih dela, nalazi na odsluženju zatvorske kazne, zbog sumnje da je svoju maloletnu ćerku I. Š. (17) od 2016. do odlaska u zatvor - prisiljavao na oralni seks.

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ: Отац девојчици из Бора, наводно, причао ОВЕ РЕЧИ пре оралног секса

FOTO: Depositphotos

Navodno, sve je počelo kada je devojčica imala samo 13 godina. Otac je iskoristio to što supruga nije kod kuće i prisilo je dete na oralni seks. Posle toga, navodno, na to bi je primoravao kad god bi mu se ukazala prilika.

- Devojčici je prekipelo kada ju je otac, pre izvesnog vremena, pozvao telefonom - navodi izvor iz istrage. - Navodno, kazao joj je da jedva čeka da izađe iz zatvora, da bi se "ponovo voleli".

Nakon toga, maloletnica je postala vidno uznemirena, zbog čega ju je majka odvela kod psihologa. Tu je I. Š. do detalja ispričala šta joj je sve otac navodno radio, a psiholog je ceo slučaj prijavio policiji.

- Devojka je navela da joj je otac, pre prvog napastvovanja, navodno, objasnio da to "nije ništa strašno" i da "tako jedno drugom pokazuju uzajamnu ljubav" - kaže naš sagovornik.

Međutim, I. Š. je ćerki zapretio da o tome ne sme nikome ništa da priča. U protivnom, pretio je da će povrediti i nju, ali i njenu majku.

- Od prošle godine, kada je I. Š. otišao na odsluženje zatvorske kazne, maloletnica je počela da se "vraća u normalu". Ali, onda je usledio telefonski poziv oca iz pritvora, na šta je ona burno reagovala. Majka ju je zatim odvela kod psihologa, koji je posle razgovora sa njom sve prijavio policiji - dodaju u istrazi.

Maloletnica kaže da ni sama ne zna koliko je puta morala da oralno zadovolji oca, ali od straha za sopstvenu bezbednost nije smela ništa da priča.

- Po rečima maloletnice, njen otac je koristio svaku priliku da je prisili na oralni seks. I, uvek bi joj, nakon toga, pretio da se "ne igra glavom da o tome nekome priča", zbog čega je devojčica godinama ćutala - kaže naš sagovornik.

S druge strane, otac maloletnice negira navode svoje ćerke i optužuje suprugu da ju je okrenula protiv njega.

- Reč je o čoveku koji ima više od 50 krivičnih dela - saznajemo od nadležnih. - I. Š. je poznat kao korisnik, ali i preprodavac psihoaktivnih supstanci. Iza sebe ima na desetine krađa i teških krađa, i jedno razbojništvo. Okolina ga se plašila.

Ukoliko se navodi devojčice pokažu istinitim, njenog oca čekaju i dodatne sankcije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)