NESTALI JOVAN ČLAN MENSE: "Natprosečno je inteligentan, svira više instrumenata, ovo ne liči na njega, bio je stalno nasmejan"

Novosti online

21. 02. 2021. u 09:17

НЕСТАЛИ ЈОВАН ЧЛАН МЕНСЕ: Натпросечно је интелигентан, свира више инструмената, ово не личи на њега, био је стално насмејан

Foto: Fejsbuk

JOVAN Veselinović (18), tinejdžer iz Niša koji je nestao bez traga u sredu uveče izuzetno je inteligentan i član je MENSE, kažu prijatelji njegove porodice.

- Dete je izuzetno lepo vaspitano i natprosečno je inteligentan, član je MENSE, voli muziku, svira bubnjeve, više instrumenata. On i brat su toliko dobra deca, čak ponekad sami spremaju ručak za svoju mamu. Jovan je možda malo nenametljiviije prirode, tih, zato nas sve ovo čudi. Misterija potpuna. Pregledane su sve mreže i lista poziva, ništa apsolutno ne ukazuje na neki sumnjiv pravac. Nešto što bi od njega poteklo da tako kažem - kaže Nevena Kragić, modna dizajnerka i bliski prijatelj porodice nestalog mladića.

Ona kaže da Jovan voli igrice i sve poruke i mejlovi su mu vezani za to.

- Apsolutno klasičan gejmer. On nije bio nešto prisutan na mrežama, baš suprotno od toga - objašnjava Kragićeva.

Ona kaže da je Jovan voleo da se druži i da je kod njega uvek bilo dosta drugova i drugarica.

- Bila sam više puta kod njih i uvek je bilo puno dece jer su Milicu, njegovu mamu doživljavali kao svoju mamu. Uvek je kod njih bilo druženje uz muziku, bio je u bendu, imali su baš zdrav odnos. Bila kod njih dva dana pre nestanka i bio je sav najsmejan. Držao je novac neki u rukama i rekao: „E, ovo mi je za teretanu“. Ja sam se čak šalila sa njim, on je bio nasmejan, najnormalniji - prepričava ona i dodaje:

- Taj dan je čak svojoj majci doneo hranu pošto ona boluje od celijakije. Uoči nestanka je pitao mamu da li kod njih kući može drugarici da napravi žurku iznenađenja. Oni su svi iz skromnih porodica, a pošto je Milica najbolja mama svima njima, rekla je nema problema. Zato nam sve sve ovo čudno - kaže Nevena Kragić.

Jovan je nestao 17. februara oko 23 sata kada se rastao sa drugovima u centru Niša. NJegov telefon bio je dostupan do četiri sata ujutru do kad ga je majka neprekidno zvala. Poslednji put je lociran u Bulevar Nemanjića, a onda je ugašen.

U Nišu je u toku velika potraga za nestalim tinejdžerom, a porodica apeluje na sve koji ga vide ili znaju nešto o njemu da odmah prijave policiji. Potraga za Jovanom ušla je u peti dan, ali od tinejdžera ni traga, ni glasa...

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)