ČEKAJU SE OBDUKCIJA I DNK ANALIZA: Napeta atmosfera u porodici nestalog kuvara iz Novog Sada

LJ.P.

25. 12. 2020. u 19:36

NI tri dana posle objave da je u Dunavu kod Linca pronađeno telo utopljenika, njegov identitet još nije poznat. Iako austrijska policija sumnja da bi to mogao da bude Milorad Vlaović (39) kuvar iz Novog Sada, za kojim se traga od 21. novembra, dok se ne završi obdukcija, ništa se pouzdano ne može reći.

ЧЕКАЈУ СЕ ОБДУКЦИЈА И ДНК АНАЛИЗА: Напета атмосфера у породици несталог кувара из Новог Сада

Foto: Fejsbuk

U iščekivanju vesti iz Austrije, atmosfera u porodici nestalog kuvara je sve napetija, i kako u razgovoru za "Novosti" ističe Željka Vlaović, Miloradova supruga, ne preostaje im ništa drugo već samo da čekaju.

- Razgovarala sam sa našim konzulom u Austriji i tamošnjim policijskim inspektorom, ali nisu mogli da mi kažu kada će biti završena obdukcija i DNK analiza - kaže Željka Vlaović. - Tamo su božićni praznici, a zatim će uslediti i novogodišnji, tako da će sigurno sve to potrajati.

Posle pronalaska tela muškarca u Dunavu kod Linca, u tamošnjoj policiji, prema pisanju austrijskih medija, veruju da je reč o našem državljaninu, jer je na ruci muškarca izvađenog iz reke, navodno bio isti sat kakav je nosio i nestali kuvar iz Novog Sada.

Vlaović, koji je kao kuvar uposlen na brodu "Primadona", sa plovila je nestao 21. novembra, i od tada mu se gubi svaki trag. Tog dana je sa kolegama obeležavao slavu Aranđelovdan, a supruzi je u toku dana poslao slike slavskog stola. Supružnici Vlaović su se poslednji put čuli te subote oko 15.30. Ona je ranije ispričala da mu je posle toga slala poruke, ali da on više nije odgovarao, niti ih je video, a onda je saznala da je te noći nestao.

Kada je otkriven Vlaovićev nestanak , policija u Lincu kojoj je kuvarova supruga prijavila da ga nema, krenula je u potragu za nestalim Novosađaninom. Sumnjalo se da je pao sa broda u Dunav, pretražena je okolina "Primadone", ali njegovog tela nije bilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)