TUŽAN EPILOG HUMANITARNE AKCIJE: Preminula i druga Požarevljanka obolela od kancera

D. N.

16. 07. 2020. u 18:10

GRAĐANI su 15.000 evra neophodnih za Jelenino lečenje u Turskoj, u Istanbulu, sakupili u rekordnom roku, za samo dva dana, od 5. do 7. februara

ТУЖАН ЕПИЛОГ ХУМАНИТАРНЕ АКЦИЈЕ: Преминула и друга Пожаревљанка оболела од канцера

Foto D.N.

Humanitarna akcija koju su građani Požarevca i Kostolca organizovali za pomoć u lečenju Jelene Pavlović (38), nažalost, dobila je tužan epilog, jer je ona preminula zbog metastaza na kostima i jetri.

Građani su 15.000 evra neophodnih za lečenje u Turskoj, sakupili u rekordnom roku, za samo dva dana, od 5. do 7. februara.

-Za svaku misao, podeljenu objavu, svaku poruku, svaki dinar, svaki znak da ste uz mene, za angažovanost, za predobra srca koja svi imate, ostaću zahvalna dok je života u meni - poručila je Jelena na svom FB profilu na kraju uspešne humanitarne akcije.

U nju se uključio veliki broj građana koji su pomogli svojim dinarskim i deviznim uplatama.

Na više od 20 lokacija – u kafićima, menjačnicama, prodavnicama, picerijama i pekarama, bile su postavljene kutije za donacije, a mnogi privatnici – frizeri, šminkeri, ugostitelji, nudili su usluge za koje su uplate prosleđivane za Jelenu.

Foto Fejsbuk

Tekst potpisa

U isto vreme, na isti način, 15.000 evra građani su sakupili i za Natašu Savić koja je imala istu dijagnozu kao Jelena.

Obe su nadu u izlečenje polagale u zdravstveni tretman u Istanbulu, u trajanju od 20 dana. Nažalost, obe su preminule, sa razmakom od tri meseca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KO ĆE DA NAPIŠE REZOLUCIJU O SRPSKIM ŽRTVAMA U SREBRENICI? Porodice žrtava ogorčene sramnim planovima dela međunarone zajednice