MINISTAR TOMISLAV MOMIROVIĆ: Ubrzani radovi na gradilištima Azvirta, most na Savi završavamo šest meseci pre roka

Novosti online

11. 10. 2021. u 18:31

MINISTAR građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović sastao se sa vlasnikom i direktorom kompanije Azvirt Kamilom Alijevim i dogovorio ubrzavanje radova na gradilištima ove kompanije.

МИНИСТАР ТОМИСЛАВ МОМИРОВИЋ: Убрзани радови на градилиштима Азвирта, мост на Сави завршавамо шест месеци пре рока

Foto: Ministarstvo građevinarstva

Ova renomirana azerbejdžanska kompanija veliki je partner Srbije u izgradnji infratsrukturnih projekata, a prema zaključcima sastanka, dogovoreno je da se maksimalno ubrzaju radovi na deonici Ruma-Šabac-Loznica, da se pokuša da se most na Savi završi šest meseci pre roka i da se deonica od Loznice ka Šabcu započne u narednih 15 dana.

Tema sastanka je bila i dinamika radova na Obilaznici oko Beograda, gde bi radovi na celokupnoj trasi trebalo da budu gotovi sledeće godine.

- Sa najvišim predstavnicima Azvirta, održali smo izuzetno produktivan sastanak na kome je više reči bilo o projektima na kojima zajedno radimo. Izgradnja autoputa na deonici od Rume do Šapca i brze saobraćajnice na deonici od Šapca do Loznice odvija se prema utvrđenoj dinamici. Izuzetno smo zadovoljni dosadašnjom saradnjom i sigurni smo da će i projekat obilaznice oko Beograda biti završen u predviđenim rokovima - izjavio je ministar Momirović posle sastanka.

Foto: Ministarstvo građevinarstva

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri