MEČ SA DVE OŠTRICE: Junajted protiv Jang Bojsa, "dva sveta različita" koji prizivaju golove

N.P.

08. 12. 2021. u 12:32

Mančester junajted je već prošao u osminu finala Lige šampiona kao pobednici Grupe F, dok Jang Bojsi i dalje imaju šansu da budu treći, ali moraju da pobede Crvene đavole, a nadaju da će Atalanta izgubiti od Viljareala.

МЕЧ СА ДВЕ ОШТРИЦЕ: Јунајтед против Јанг Бојса, два света различита који призивају голове

foto: AP

Ralf Rangnik je imao uspešan derbi za vikend, pobedio je kod kuće ekipu Kristal Palasa sa 1:0, i pogurao tim na šestu poziciju na tabeli, sada su na samo tri boda od vodeće četvorke.

Dvadesetostruki šampion Engleske će se suočiti sa Norvič sitijem i Brentfordom u gostima u naredne dve prvenstvene utakmice, a Nemac će imati taj luksuz da odmori neke igrače za večerašnji duel protiv švajcarskog tima.

Ekipa Davida Vagnera izgubila je dve od poslednje tri prvenstvene utakmice, uključujući i poraz od Serveta sa 2:1, u subotu, zbog čega su ostali na četvrtoj poziciji u Super ligi.

Žuto-crni ipak znaju šta je potrebno da bi se pobedio Mančester junajted, pošto su u prošlom duelu, posle preokreta došli do pobede 2:1, u Bernu 14. septembra.

Domaćini ne mogu da računaju na povređene Rafaela Varana i Pola Pogbu, svakako će izaći u kombinovanom sastavu, ali očekujemo da će u veznom redu kao kapiten zaigrati Nemanja Matić.

 Nemanja Matić foto ap

U gostujućoj ekipi neće biti Felika Mambimbija i Cedric Zesigera zbog povreda, ali se u   tim vraća levi bek Džordan Lefort.


Predlažemo da odigrate D 2+ (domaćin postiže minimum dva gola na utakmici). 
Kvota 1,40.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!