KAD JE TEŠKO - KRALJ! Lebron DŽejms stavlja Lejkerse na svoja leđa u plej-inu

V.M.

16. 04. 2024. u 13:52

VEČERAS smo odlučili da verujemo u plejmejkerske sposobnosti jednog od najboljih košarkaša svih vremena čiji Lejkersi u plej-inu za sedmo mesto na Zapadu gostuju Pelikansima (1.30).

КАД ЈЕ ТЕШКО - КРАЉ! Леброн Џејмс ставља Лејкерсе на своја леђа у плеј-ину

Foto: Profimedia

Kada je bilo najteže, u završnici sezone Lebron Džejms je pokazao da još može da igra izuzetno kvalitetnu košarku u četrdesetoj godini života, stavio je tim na svoja leđa i dogurao Lejkerse do osmog mesta na Zapadu koje im je omogućilo igranje u plej-inu za sedmo mesto.

U njemu će se sukobiti sa Pelikansima, a upravo je pre par večeri popularni ''kralj'' protiv njih pružio jednu od najboljih partija u poslednjih mesec dana. Džejms je ostvario poprilično impresivan tripl-dabl i pored 28 ubačenih poena podelio je čak 17 asistencija i uhvatio 11 skokova.

''Jezerdžije'' su rutinski slavile sa 124:108, a kako bi to ponovile potrebna im je nova maestralna partija jednog od najboljih košarkaša svih vremena.

Mi smo se odlučili da tipujemo asistencije na ''kralja'' koji uglavnom igra plejmejkera u ovako bitnim utakmicama i često se fokusira na razigravanje svojih saigrača više nego na samo postizanje poena.

Na mečevima sa Pelikansima je ove sezone delio dva puta po osam, 14 i 17 asistencija.

NAŠ TIP: Lebron Džejms asistencije +8,5 (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave