DŽEKSONVIL IZGLEDA SJAJNO NA TERENU: Može li do četvrtog uzastopnog trijumfa?

V.M.

19. 10. 2023. u 12:10

NA otvaranju sedmog kola NFL lige, Nju Orleans sejntsi će dočekati Džeksonvil džeguarse (02:15).

ЏЕКСОНВИЛ ИЗГЛЕДА СЈАЈНО НА ТЕРЕНУ: Може ли до четвртог узастопног тријумфа?

EPA-EFE/TANNEN MAURY

Domaćini su preko leta doveli Dereka Kara za kvoterbeka i očekivali su ozbiljne rezultate, ali ne može se reći da je iskusni Amerikanac blistao do sada.

Nju Orleans ima skor 3-3, a najviše se muči u napadu, iako bi to trebala da bude jača strane tima jer u sastavu imaju igrače poput Majkla Tomasa i Alvina Kamere koji su među najboljima u ligi na svojim pozicijama.

Prošle nedelje su ponovo imali slab napadački nastup što je iskoristio Teksas i slavio sa 20:13.

Derek Kar je na tom meču blistao što se tiče osvojenih jardi, čak 350 ali je bacio samo jedan tačdaun a njega je ''poništio'' presečenom loptom.

Sa druge strane, Džeksonvil se mučio na startu prvenstva ali je sada uhvatio zalet i izgleda odlično na terenu.

Prijao mu je odlazak u London gde je na stadionu Totenhema odigrao dva meča u kojim je savladao Atlantu (23:7) i Bafalo (25:20), a na povratku u Ameriku bio je bolji i od divizionog rivala Indijanapolis koltsa (37:20).

Ekipu predvodi mladi kvoterbek Trevor Lorens koji je sazreo ove godine i bacio je sedam tačdauna do sada uz tri presečene lopte. Ipak, pod znakom pitanja je za večerašnji meč i preko nedelje je ograničeno trenirao zbog povrede i njegov izostanak bi bio veliki udarac za Džeguarse.

U poslednje vreme razigrao se i njegov saigrač sa koledža (zajedno igrali na Klemsonu), Travis Itijen, koji je protiv Koltsa i Bilsa postigao čak četiri tačdauna.

Trebali bi da gledamo jedan zanimljiv, ujednačen meč i očekujemo da će granica poena biti prebačena jer očekuejmo da napada Nju Orleansa konačno proradi.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: +37,5 (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEVIĐEN TRILER U FINALU ABA LIGE: Zvezda dobila Partizan u neverovatnom derbiju!

NEVIĐEN TRILER U FINALU ABA LIGE: Zvezda dobila Partizan u neverovatnom derbiju!

Crvena zvezda je povela sa 1:0 u finalu ABA lige nakon što je u prvoj utakmici, pred svojom publikom u nekadašnjem "Pioniru", pobedila Partizan - konačan rezultat bio je 83:82 posle mnogo uzbuđenja i dvoiposatne košarkaške drame. Isti rivali će u istom, skroz crveno-belom ambijentu, igrati u sredu od 19.30, a šampion "Jadrana" će postati ekipa koja dođe do tri trijumfa.

13. 05. 2024. u 23:01 >> 23:01

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost