JUČE JE HRVAT "POČIŠĆEN"! Može li Fića do novog iznenađenja?

V.D.

19. 06. 2022. u 07:52 >> 07:52

DANAS od 14:30 očekuje nas finale ATP 500 turnira na terenima kluba "Kvins" u Londonu.

ЈУЧЕ ЈЕ ХРВАТ ПОЧИШЋЕН! Може ли Фића до новог изненађења?

FOTO: Tanjug/AP

Filip Krajinović trenutno 48. igrač na svetu i juče je za svega 81 minut "poslao kući" Marina Čilića rezultatom 2:0 (6:3, 6:3) i tako izborio svoje peto ATP finale. 

Zanimljivo je da je Srbin kome je najbolji plasman 26. mesto na svetskoj listi nikada nije podizao trofej na ATP turnirima.

Krajinović je do ovog turnira igrao promenljivo. Na Rolan Garosu je stigao do trećeg kola, pre toga u Rimu do osmine finala, u Madridu je već ispao u prvom kolu u Beogradu u osmini finala, itd.

Oduvek smo smatrali da našem teniseru fali malo samopouzdanja. Potrebno je bilo da napravi neko iznenađenje i da ga to "pogura" a na ovom turniru ih je bilo čak tri. 

U prva dva kola napravio je iznenađenja izbacivši Amerikance Bruksbija i Kverija. U četvrtfinalu je protiv domaćeg čelendžer igrača Rajana Peninstona slavio nakon preokreta i verujemo da su svi ti trijumfi dali snage da juče napravi najveće iznenađenje i da na kvoti 4,75 slavi protiv Hrvata koji je odličnoj formi i koji voli brze podloge.

Danas će imati najteži zadatak do sada na ovom turniru.

Sa druge strane mreže biće Mateo Beretini snažni dvometraš koji igra u sjajnoj formi.

Italijan koji je trenutno deseti igrač na svetu brani titulu na ovom turniru a u karijeri je ukupno šest puta podizao pehare namenjene pobednicima ATP turnira.

Mateo je nakon titule u Štutgartu pun samopouzdanja došao u London gde je do sada izgubio samo jedan set od Amerikanca Denisa Kudle.

Beretini je apsolutni favorit na ovom meču ali mi čvrsto verujemo da će naš Filip Krajinović pružiti jako veliki otpor i da će granica gemova biti prebačena jer sigurno ima veliki motiv da podigne svoj prvi trofej u karijeri i napravi veliki pomak na ATP listi.

NAŠ TIP: +20,5 (kvota 1,55)

PATRIOTSKI TIP: 1 (kvota 4,5)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati