PSŽ IGRA ODLIČNO OVE SEZONE: U konkurenciji je za četiri trofeja, a pobeda na današnjem duelu bi ga približila osvajanju Lige 1

V.M.

24. 04. 2024. u 09:46

U zaostaloj utakmici 29. kola francuske Lige 1 Lorjan koji se bori za opstanak će ugostiti vodeći PSŽ (19.00).

ПСЖ ИГРА ОДЛИЧНО ОВЕ СЕЗОНЕ: У конкуренцији је за четири трофеја, а победа на данашњем дуелу би га приближила освајању Лиге 1

FOTO: Tanjug/AP

Kao što tradicija nalaže u poslednje vreme, PSŽ dominira francuskim fudbalom i sigurno korača ka tituli. Devet kola pre kraja ubedljivo je prvi na tabeli sa 66 osvojenih bodova, čak 11 više od drugoplasiranog Monaka i doživeo je samo jedan poraz od starta sezone.

Pored odličnih igra u prvenstvu, ''sveci'' su osvojili Superkup, plasirali se u finale kupa i igraju polufinale Lige šampiona, što dovoljno svedoči o tome koliko dobru kampanju imaju izabranici Luisa Enrikea.

Poslednji meč PSŽ je odigrao proteklog vikenda i rutinski je savladao Lion sa 4:1, a vredi napomenuti da su prvotimci poput Dembelea i Mbapea presedeli meč na klupi.

Što se tiče Lorjana, on se nalazi u grčevitoj borbi za opstanak. 

Nakon serije dobrih rezultata tokom februara i četiri pobede na pet odigranih mečeva, gosti su pali u formi i osvojili su samo jedan bod na narednih pet mečeva, a takođe treba istaći da nisu postigli nijedan gol na protekla tri susreta.

Zbog tih slabih nastupa pali su na pretposlednje mesto na tabeli, ali zaostaju samo dva, odnosno tri boda za Avrom i Mecom koji su iznad njega i ako uspeju da iznenade ''svece'' preteći će ih i ''uplivati'' u sigurnu zonu.

U prvom delu sezone večerašnji rivali su odigrali nerešeno bez golova, što ne verujemo da će danas biti slučaj i očekujemo da bude golova na ''Mustoaru''.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,80)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)