"MLINARI" HVATAJU POSLEDNJI VOZ: "Hodočasnici" nikada nisu pobedili na ovom stadionu

O. M.

05. 04. 2024. u 14:14

ROTERAM dočekuje Plimut u prvoj utakmici 41. kola Čempionšipa.

МЛИНАРИ ХВАТАЈУ ПОСЛЕДЊИ ВОЗ: Ходочасници никада нису победили на овом стадиону

Foto Profimedia

Roteram je u poziciji da ga samo sve pobede do kraja, uz sve poraze Plimuta, mogu ostaviti u Čempionšipu. To bi značilo šest pobeda "mlinara" koji su u dosadašnjih 40 kola ukupno ostvarili četiri, tako da verovatno ni njihovi najoptimističniji navijači ne veruju u taj scenario.

S druge strane, Plimutu je pobeda neophodna u ovom meču, ne toliko da definitivno izbaci Roteram iz trke za opstanak, nego da zadrži prednost od jednog i dva boda u odnosu na Hadersfild i Šefild venzdej.

"Hodočasnici" su najlošija ekipa u ligi poslednjih pet kola, a na tabeli poslednjih deset rundi samo je Roteram lošiji od njih i to za jedan bod. Imaju samo jednu pobedu u poslednjih 13 utakmica, a na poslednjih šest postigli su samo dva gola.

Osmi poraz u 11 utakmica od Bristol Sitija u ponedeljak označio je kraj za trenera Jana Fostera, koji je razrešen dužnosti, a direktor fudbala Nil Dusnip postavljen je na dužnost do kraja sezone. Dusnip je treći menadžer Plimuta u sezoni, pošto je njegov prethodnik Foster krajem decembra zamenio Stivena Šumahera, "čudotvorca" koji im je doneo naslov pobednika Lige jedan i finale Liga trofeja prošle sezone, a koga im je ukrao Stouk.

Dusnip je i u prvom prelaznom periosu bio "v.d." menadžer a tada je na četiri utakmice ostvario učinak od tri remija i poraza. 

Plimut nikada nije pobedio na stadionu "Novi Jork" ali je imao dosta uspeha na starom "Milmuru" na kome je Roteram igrao do 2012. godine.

NAŠ TIP: X ((kvota 3,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)