POBEDA ZA PRODOR U VRH: Braunšvajg nije dorastao protivnik Paderbornu

O. M.

15. 03. 2024. u 09:43

PADERBORN i Braunšvajg otvaraju 26. kolo nemačke "Cvajte", utakmicom na stadionu "Houm deluks arena" od 18 časova i 30 minuta.

ПОБЕДА ЗА ПРОДОР У ВРХ: Брауншвајг није дорастао противник Падерборну

Foto: Profimedia

Paderborn trenutno drži šestu poziciju na tabeli, sa 39 bodova. Imaju jedanaest pobeda, šest remija i osam poraza.

U poslednjoj takmičarskoj utakmici odigrali su bez pobednika protiv Šalkea. Meč je obilovao preokretima pošto su "rudari" poveli sa 2:0 početkom drugog dela igre, a Paderborn preokrenuo na 2:3 u 86. minutu. Ipak, ostali su bez dva boda gosti pošto je Top poravnao rezultat u drugom minutu nadoknade.

Na svom terenu Paderborn je skupio manje bodova nego na strani. Ima pet pobeda, tri remija i četiri poraza. Trenutno su samo dva boda ispod trećeg mesta koje vodi u baraž.

Braunšvajg je, s druge strane, trenutno na 17. poziciji sa 24 boda. Imaju sedam pobeda, tri remija i petnaest poraza. U svojoj poslednjoj takmičarskoj utakmici, poraženi su od Hanze kod kuće sa 1:0.

U gostima su skupili samo šest bodova, imaju dve pobede i deset poraza i zato su svuda rado viđen gost.

U poslednjih pet mečeva između Paderborna i Braunšvajga u popularnoj "cvajti", Paderborn je ostvario dve pobede, dok su tri meča završena nerešeno. Poslednji susret ovih timova odigrao se u oktobru 2023. godine, kada je Paderborn obezbedio pobedu nad Braunšvajgom rezultatom 3:1.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,78)

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!