POTERA ZA LEVERKUZENOM SE NASTAVLJA: Bajern nema prava na kiks!

V.M.

27. 01. 2024. u 10:29

U standardnom bundesligaškom terminu od 15:30 Augzburg će dočekati branionca titule na ''VVK areni'' (15:30).

ПОТЕРА ЗА ЛЕВЕРКУЗЕНОМ СЕ НАСТАВЉА: Бајерн нема права на кикс!

FOTO: Tanjug/AP

Bajern dosta slabo izgleda na startu 2024. godine, jeste ostvario dve pobede na tri utakmice, ali nastupi mu nisu prepoznatljivom nivou, postigao je samo jedan gol na poslednja dva meča i poraz od Verdera je posebno šokirao navijače.

Sve to prati i koristi Leverkuzen koji ne greši, nema poraz ove sezone i sada se odvojio na plus četiri od Bavaraca, pa bi trebali bi da gledamo veoma zanimljivu borbu za titulu do samog kraja.

Razlog za loše nastupe gostiju može se naći u izostanicma, veliki broj prvotimaca je povređen (Gnabri, Kimih, Upamekano...)   ali i bez njih branilac titule bi trebao da rešava utakmice u svoju korist.

Trener Tuhel je pod velikim pritiskom i novi kiks bi ga samo pojačao, tako da mora dobro pripremiti svoju ekipu za današnji susret.

Rival će im biti Auzgbur koji igra po principu ''topl-hladno'' od samog starta prvenstva i zauzima deseto mesto na tabeli. 

Proteklog vikenda prekinuo je niz od dva poraza trijumfom nad Menhegladbahom (2:1) i ono što je još bitnije za njega je to da sada ima deset poena prednosti u odnosu na ekipe iz zone ispadanja.

Domaćin voli da igra utakmice sa velikim brojem pogodaka, a o tome najbolje svedoči njegova gol-razlika 26:33.

Bajern je vezao tri pobede na Augzburgom, a verujemo da će danas upisati i četvrtu. Fiks bi pojačali golovima jer je vreme da se Hari Kejn i družina raspucaju.

NAŠ TIP: 2&3+ (kvota 1,70)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)