TEŽAK ISPIT ZA PETAH TIKVU: Makabi iz Haife je hit i u Evropi i u Izraelu

O. M.

03. 01. 2024. u 11:26

HAPOEL iz Petah Tikve dočekuje Makabi iz Haife u 14. kolu izraelske Premijer lige. Utakmica je zakazana za 19 časova i 15 minuta na stadionu "Hamošava".

ТЕЖАК ИСПИТ ЗА ПЕТАХ ТИКВУ: Макаби из Хаифе је хит и у Европи и у Израелу

Foto: Profimedia

Makabi Haifa je trenutno u izuzetnoj formi, dok se Hapoel Petah Tikva muči na dnu tabele.

Domaćin ostaje zakovan za dno prvenstvene tabele, sa nizom od sedam utakmica bez pobede u Premijer ligi, od čega poslednjih pet poraza.

Izgubili su sa 2:1 na ovom terenu od imenjaka iz Jerusalima, pretposlednjeg dana stare godine. Trenutno zauzimaju 14. poziciju u ligi sa dve pobede, tri remija i osam poraza iz 13 odigranih utakmica ove sezone.

Makabi Haifa je neporažen u devet poslednjih utakmica, uključujući i dve u Ligi Evrope, remi sa Viljarealom i pobeda nad Panatinaikosom koje su izraelskom predstavniku donele neočekivan plasman u šesnaestinu finala Lige konferencija.

Što se tiče premijerligaškog niza, on iznosi deset utakmica. Makabi je u tom periodu osvojio četiri boda manje od imenjaka iz Tel Aviva koji je lider prvenstva sa osam bodova prednosti.

Makabi Haifs ima veliku prednost u odnosu na današnjeg rivala i kada su međusobni susreti u pitanju. Samo jedan remi u poslednjih osam duela je sve što je Hapoel Petah Tikva ostvarila protiv današnjeg gosta.

NAŠ PREDLOG: 2-2 (kvota 1,87)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024