"CRNI ORLOVI" BEZ TRENERA PUTUJU U HATAJ: Čalimbaj platio ceh loših igara Bešiktaša

O. M.

25. 12. 2023. u 13:11

U poslednjem meču osamnaestog kola turske Superlige Bešiktaš gostuje Hatajsporu.

ЦРНИ ОРЛОВИ БЕЗ ТРЕНЕРА ПУТУЈУ У ХАТАЈ: Чалимбај платио цех лоших игара Бешикташа

Foto: Profimedia

Posle šesnaest mečeva, crno-beli su na petom mestu na tabeli sa 26 osvojenih bodova i čak 18 bodova zaostatka za najvećim rivalima Galatasarajem i Fenerbahčeom.

Pored toga, gosti su grupnu fazu ovogodišnje Lige konferencija završili na trećem mestu i tako završili učešće u najmlađem UEFA takmičenju. Za Bešiktaš je svakako poražavajuća činjenica da su uspeli da osvoje samo četiri boda u grupi u kojoj su rivali bili Bodo/Glimt, Klub Briž i Lugano.

U prethodna dva meča u domaćem šampionatu gosti su zabeležili dva poraza, oba na svom terenu, od Alanjaspora i Fenerbahčea sa istim rezultatom 1:3, posle čega je trener Riza Čalimbaj morao da ode.

Hatajspor je na samo četiri boda iznad zone ispadanja. Ova ekipa je prošle sezone izbegla ispadanje jer je zbog posledica katastrofalnog zemljotresa bila sprečena da nastupa skoro ceo drugi deo sezone. Pobedu u prvenstvu nemaju od novembra kada su naneli jedini poraz Galatasaraju.

NAŠ PREDLOG: X2 (kvota 1,43)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić