MOREIRENSE ODOLEO BENFIKI: "Pevci" se nadaju prekidu crne serije

O. M.

11. 12. 2023. u 10:53

ŽIL VISENTE dočekuje ekipu Moreirensea u poslednjoj utakmici 13. kola portugalske Primeira lige. Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Barselosu od 21 čas i 15 minuta.

МОРЕИРЕНСЕ ОДОЛЕО БЕНФИКИ: Певци се надају прекиду црне серије

Foto: EPA-EFE/OCTAVIO PASSOS

Gosti su bez poraza sedam kola, mada su u tom periodu doživeli šok u Kupu Portugala gde ih je eliminisao četvrtoligaš Paredes. Domaći tim, s druge strane, ne zna za pobedu već pet kola.

Da je Moreirense u formi, bez obzira na kiks u Kupu, govori i rezultat prošlog kola kada su "zeleno-beli" uspeli da odigraju remi bez golova sa Benfikom, što ih je dovelo na šestu poziciju na tabeli sa 21 bodom.

Žil Visente je na 13. mestu sa 11 bodova. "Pevci" su poraženi sa 3:1 u svom poslednjem meču Primeira Lige na gostovanju Sportingu.

Moreirense je pobedio u poslednjem susretu između timova u Primeira Ligi, bilo je 2:1 za njih na ovom istom stadionu u aprilu prošle godine.

Žil Visente je poslednju pobedu u međusobnim susretima ostvario u Kupu oktobra 2013. godine kada je bilo živopisnih 4:3, dok na prvenstvenu pobedu čeka 13 meseci duže, a zanimljivo je da je i tog septembra 2012. godine bilo 4:3 za "pevce".

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&0-3 (kvota 1,82)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BRUKA I SRAMOTA: Ovo je Novak Đoković doživeo u Rimu