PRORADIO NAPAD FULAMA: Biće golova u malom londonskom derbiju

O. M.

10. 12. 2023. u 11:35

MALI londonski derbi igra se ove nedelje od 15 časova na "Krejven kotidžu" gde domaćem Fulamu na noge dolazi Vest hem.

ПРОРАДИО НАПАД ФУЛАМА: Биће голова у малом лондонском дербију

Foto: Profimedia

"Čekićari" će pokušati da produže niz od šest utakmica bez poraza u sviim takmičenjima, a četiri u Premijer ligi. Oni su poslednji put izgubili na gostovanju Brentfordu i to nakon što su skinuli skalp ljutom rivalu Arsenalu. Sve se to dešavalo početkom prošlog meseca, a od tada, Vest hem je pobedio pet puta a samo je još jednom lokalnom rivalu, Kristal palasu prepustio jedan bod.

U četvrtak su pobedili Totenhem, ranije u sezoni Čelsi, tako da su u gradu do sada od njih "jače" samo "pčelice" iz Zapadnog Londona. U svakom slučaju očekuje nas zanimljiva utakmica na "krejven kotidžu" jer je Vest hem ove sezone na svim gostovanjima do sada igrao GG&3+ uz fantastičan prosek od 3,63 gola po utakmici.

Što se domaćina tiče, forma je u usponu što govore dve sigurne pobede i nezaslužen poraz u poslednje tri utakmice. Nakon što su u četvrtom minutu nadoknade stigli do zasluženog pobednonosnog gola protiv Vulvsa kod kuće (3:2), na sličan način su izgubili na Enfildu iako su do 87. minuta imali 3:2 protiv Liverpula. To su u prošlom kolu naplatili protiv Notingem foresta, deklasiravši "šumare" sa 5:0.

Koliko su podigli formu govori da su u poslednja tri kola dali više golova (11) nego u prvih 12 kola kada su deset puta pogađali mrežu protivničkih ekipa.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 2,20)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?