"ORLIĆI" I DALJE BEZ PORAZA: Nant promenio trenera

O. M.

02. 12. 2023. u 13:11

U 14. kolu francuske Lige 1 Nant dočekuje Nicu. Utakmica je na programu u subotu od 21 čas na stadionu "Božuar".

ОРЛИЋИ И ДАЉЕ БЕЗ ПОРАЗА: Нант променио тренера

FOTO: Tanjug/AP

Domaći tim u ovaj meč ulazi s novim trenerom pošto je Žoslen Gurvenek zamenio Pjera Aristua koji se na funkciji zadržao nešto više od pola godine. Pokušaće da izvuče tim iz serije od četiri utakmice bez pobede, ali će mu glavni zadatak biti da poveća efikasnost tima. "Kanarinci" su postigli gol na samo jednoj od poslednjih pet utakmica, a itada su izgubili (1:3), i bez postignutog gola su na poslednje dve na Božuaru.

A danas im dolazi najbolja odbrana Lige jedan, jedina neporažena ekipa u Francuskoj i jedna od tri u svim ligama "petice", Nica. "Orlići" su na dosadašnjih 13 utakmica primili samo čertiri gola, a polovinu od Pari Sen Žermena u pobedi od 3:2 na gostovanju "svecima".

U gostima su primili samo još gol od Lorijena, u remiju 1:1, u kome je usput rečeno blistao golman domaćih i sprečio nicu da dođe do celog plena s kojim bi sada bila prva na tabeli, a ovako zaostaju bod za PSŽ-om.

Računajući i završnicu prethodne sezone, Nica je u seriji od 16 utakmica bez poraza. Trener "orlića" Frančesko Farioli na ovom meču zbog povrede neće moći da računa na Žan-Klera Todiboa, dok je Alžirac Jusef Atal suspendovan zbog antisemitskih izjava vezanih za sukob Hamasa i Izraela. 

NAŠ PREDLOG: X2&0-3 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)