DOMAĆIN POLAKO TROŠI ZALIHE BODOVA: Kvins park rendžers konačno prekinuo crnu seriju

O. M.

01. 12. 2023. u 12:25

PRESTON i Kvins park rendžers otvaraju 19. kolo engleskog Čempionšipa. Utakmica se igra na stadionu "Dipdejl" od 21 čas.

ДОМАЋИН ПОЛАКО ТРОШИ ЗАЛИХЕ БОДОВА: Квинс парк ренџерс коначно прекинуо црну серију

Profimedia

"Policajci" će pokušati da vežu dve pobede prvi put posle skoro dve godine. Prethodno su pobedili Stouk posle 12 utakmica posta tokom kojih su osvojili samo četiri boda.

Neće im biti lako da pobede u Prestonu, iako je domaći tim u krizi pošto je vezao dva poraza i ima samo dve pobede u poslednjih 11 utakmica. I pored toga, Preston je na samo dva boda od zone plej-ofa, gde nije učestvovao od povratka u Čempionšip 2016. godine.

U poslednjih 11 utakmica nijednom nisu uspeli da sačuvaju mrežu, a kod kuće nijednom od početka sezone. Na Dipsdejlu je osam od devet utakmica došlo GG.

KPR je u zoni ispadanja, sa šest bodova zaostatka za Hadersfildom koji je prvi iznad crte. U gostima su uspešniji nego kod kuće, gde su tek u prošloj utakmici protiv Stouka ostvarili prvu pobedu i to pod vođstvom novog menadžera Martija Sifuentesa.

Rendžersi imaju drugi najgori napad i treću najgoru odbranu u Čempionšipu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)