KRALJEVI REMIJA DOLAZE U ARAD PO BOD(OVE): Domaći tim je u seriji dobrih rezultata

O. M.

13. 11. 2023. u 10:06

POSLEDNjA utakmica 16. kola rumunskog fudbalskog šampionata igra se ovog ponedeljka u Aradu gde domaća UTA od 19 časova i 30 minuta dočekuje Ocelul.

КРАЉЕВИ РЕМИЈА ДОЛАЗЕ У АРАД ПО БОД(ОВЕ): Домаћи тим је у серији добрих резултата

Profimedia

UTA je 11. na tabeli sa 18 bodova, a Otelul odmah ispod nje sa bodom manje. Domaći tim je u seriji dobrih rezultata jer već sedam kola ne zna za poraz, mada je u tom periodu izgubio u nacionalnom Kupu od Univerzitatee iz Krajove.

S druge strane, gosti su zapali u krizu rezultata, vezali su pet utakmica bez pobede. Istina, Ocelul retko gubi, samo dva poraza zabeležio je u celoj sezoni. Prvi od lidera FCSB-a, a drugi od Farula iz Konstance, zanimljivo, oba kod kuće.

U gostima nemaju poraz, ali imaju samo jednu pobedu, dok su šest puta igrali neodlučeno. Poslednji poraz u gostima doživeli su još u maju, u plej-ofu Druge lige od Glorije Buzau.

Biće ovo prvi susret UTA i Ocelula posle 16 godina, a poslednji put kada su se sastali u Aradu bilo je 1:0 za Ocelul.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)