"BOGINJA PROVINCIJE" GOSTUJE NA OSIMOVOM PLACU: Atalanta još nije primila gol iz igre u Ligi Evrope

O. M.

26. 10. 2023. u 10:36

U trećem kolu grupne faze Lige Evrope Šturm iz Graca dočekuje Atalantu. Utakmica je na programu u četvrtak od 18 časova i 45 minuta na Placu Ivice Osima u Gracu.

БОГИЊА ПРОВИНЦИЈЕ ГОСТУЈЕ НА ОСИМОВОМ ПЛАЦУ: Аталанта још није примила гол из игре у Лиги Европе

FOTO: Tanjug/AP

U poslednjem meču Lige Evrope Šturm je u gostima pobedio Rakov sa 1:0. Vilijem Boving je u 24. minutu postigao jedini pogodak na meču.

Pre meča sa Rakovom, Šturm je na svom terenu izgubio od Sportinga sa 2:1, a trenutno zauzima treću poziciju na tabeli sa tri osvojena boda. U austrijskoj Bundesligi su na prvoj poziciji sa 27 bodova, četiri više od drugoplasiranog Salcburga. U poslednjih osam takmičarskih utakmica zabeležili su šest pobeda i po jedan remi i poraz. Prethodnog vikenda su "okrenuli" Hartberg koji je vodio sa 1:0, ali su sa dva gola "Švarciji" stigli do pobede.

Vilijam Boving, koji je postigao gol u prve dve grupne utakmice Lige Evrope, propustio je utakmicu protiv Hartberga, a neizvestna je i za današnji duel.

U prethodnom meču Lige Evrope Atalanta je u gostima pobedila Sporting sa 2:1. Rano su poveli sa 2:0, a domaći su smanjili krajem utakmice iz kaznenog udarca.

Ta pobeda donela je Atalanti prvu poziciju na tabeli, jer je pre trijumfa nad Sportingom uspela da savlada Rakov kod kuće sa 2:0. U italijanskoj Seriji A zauzimaju šestu poziciju sa 16 bodova, jednim manje od četvrtoplasiranog Napolija. U poslednjih sedam takmičarskih utakmica zabeležili su pet pobeda i po jedan remi i poraz.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 1,62)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)