SALIZBERI JE NEPOBEDIV: Domaćin tri utakmice bez pobede

O. M.

13. 09. 2023. u 13:10 >> 13:10

TIVERTON dočekuje ekipu Salizberija u osmom kolu južne divizije Sautern lige, sedmog razreda takmičenja u Engleskoj. Utakmica se igra od 20 časova i 45 minuta na stadionu "Ijan Murkroft" u Tivertonu.

САЛИЗБЕРИ ЈЕ НЕПОБЕДИВ: Домаћин три утакмице без победе

Foto: Profimedia

Domaći tim je 15. na tabeli sa osam bodova iz sedam odigranih utakmica, dok su gosti peti na tabeli sa 15 bodova i bez poraza su posle sedam utakmica - imaju četiri pobede i tri nerešene utakmice na kontu.

Tiverton je vezao tri utakmice bez pobede, dve u prvenstvu jednu u kvalifikacijama za FA kup gde je stigao do osmine finala.

Salizberi je naslednik nekadašnjeg Salizberi sitija koji je nekoliko godina nastupao u Konferenciji (petom razredu takmičenja) pre nego što je bankrotirao. Veza s ovim klubom osim imena je i stadion "Rej Mek" na kome igraju, kao i trenutni menadžer Salizberija Brajan Daton, koji je igračka legenda Salizberi sitija.

Salizberi je neporažen na svih osam mečeva ove sezone. Osim sedam ligaških utakmica imaju i pobedu u kvalifikacijama za FA kup gde su stigli do četvrtfinala gde im je naredni protivnik Mauzel.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)