SUDAR EVROPSKIH LILIPUTANACA: Malteški sokolovi dočekuju Gibraltar u predigri kvalifikacija za Euro

O.M.

06. 09. 2023. u 11:15

MALTA dočekuje Gibraltar u prijateljskoj utakmici koja je svojevrsna uvertira u nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj. Utakmica se igra na Takali nacionalnom stadionu od 20 časova.

СУДАР ЕВРОПСКИХ ЛИЛИПУТАНАЦА: Малтешки соколови дочекују Гибралтар у предигри квалификација за Еуро

Foto: Profimedia

Malta je poslednja u svojoj kvalifikacionoj grupi C sa četiri poraza i gol-razlikom 1:9. Peto kolo na programu je devetog septembra, ali "sokolovi" će biti slobodni, dok Ukrajina dočekuje englesku, a S. Makedonija Italiju. Tri dana kasnije Malta će dočekati naše južne susede i pokušaće da im se osveti za poraz od 2:1 iz prvog kola.

Maltežani su minimalnim rezultatom pobedili Luksemburg u poslednjoj prijateljskoj utakmici koju su odigrali u sklopu priprema za poslednji prozor kvalifikacija. 

Gibraltar je u grupi B u kojoj je odigrao četiri utakmice i svaku uspeo da izgubi sa 3:0, redom od Grčke, Holandije, Francuske i Republike Irske. Poslednju pobedu izabranici Hulija Sezara Ribasa ostvarili su u novembru prošle godine protiv Lihtenštajna, bilo je 2:0.

"Ključari" će u nedelju gostovati Grčkoj, a u narednom kolu kvalifikacija su slobodni.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)