DOMAĆI TIM ČEKA PRVU POBEDU U SERIJI A: Gosti će pokušati da prekinu "post"

O. M.

10. 06. 2023. u 10:50

SANTOS gostuje Koritibi u 10. kolu brazilske Serije A. Utakmica je na programu u subotu od 21 čas na stadionu "Major Antonio Kouto Pereira".

ДОМАЋИ ТИМ ЧЕКА ПРВУ ПОБЕДУ У СЕРИЈИ А: Гости ће покушати да прекину пост

Foto: Profimedia

Koritiba je imala očajan start šampionata do sada sa samo tri osvojena boda, ali ni Santos nije u mnogo boljoj formi u poslednje vreme jer nema pobedu već tri kola.

Santos je remizirao 1:1 protiv Internasionala na stadionu Urbano Kaldeira u prošlom ligaškom meču i sada je na 12. mestu sa 12 bodova u devet mečeva.

Koritiba je izgubila svoj poslednji meč u Seriji A sa 3:1 na Alijanc Parku protiv Palmeirasa. Računajući i tri utakmice u Kupu od kojih je jednu izgubila i dve odigrala nerešeno, kao i tri u Šampionatu Parananensea, Koritiba je vezala čak 15 zvaničnih utakmica bez pobede.

Kada su se ove dve ekipe poslednji put sastale u Seriji A, Santos je prošle sezone trijumfovao sa 2:1 na "Kouto Pereiri". Medson i Brajan Angulo bili su strelci za "crno-bele" dok je Leo Gamaljo postigao jedini gol za Koritibu.

Koritiba je u poslednjih šest susreta sa Santosom izborila samo jedan remi uz pet poraza, a trijumf nad slavnim rivalom nema od avgusta 2016. godine.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&0-2 (kvota 2,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna