SRPSKI OBRAČUN U LIGI EVROPE! ''Vučica'' je uhvatila zalet u drugom delu sezone

V.M.

16. 02. 2023. u 10:00

SALCBURG dočekuje Romu u prvoj utakmici dvomeča šesnaestine finala.

СРПСКИ ОБРАЧУН У ЛИГИ ЕВРОПЕ! Вучица је ухватила залет у другом делу сезоне

Foto: Profimedia

Salcburg je za vikend odigrao prvi ligaški meč u 2023. godini, savladao je Lustenau sa 4:0 i sada će fokus prebaciti na Ligu Evrope u kojoj ga očekuje veoma bitan susret na domaćem terenu. Sa druge strane, ''đalorosi'' igraju odlično u nastavku sezone i popeli su se sa sedmog na četvrto mesto tabele Serije A.

Salcburg je prvi na tabeli austrijskog prvenstva. Pokupio je 42 boda za sada uz gol-razliku 37:9. ''Bikovi'' su do Lige Evrope došli preko Lige šampiona. Zauzeli su treće mesto u grupi ''E''. U poslednjem kolu su imali priliku da pobedom na ''San siru'' obezbede prolaz ali su ubedljivo poraženi rezultatom 4:0. Standardan u postavi domaćina je bivši štoper Partizana Strahinja Pavlović. Popularni Kalaba je odigrao 12 mečeva ove sezone u prvenstvu uz šest nastupa u Ligi šampiona i postigao je jedan gol.

Roma je za vikend remizirala sa Lećeom 1:1, tako je osvojila svoj 41. bod u dosadašnjem toku takmičenja i očekuje je velika borba za plasman u Ligu šampiona. Što se tiče Lige Evrope, gost je trijumfom protiv Ludogoreca u poslednjem kolu grupne faze zauzeo drugo mesto grupe ''C''. ''Vučica'' igra veoma dobro u nastavku sezone i nada se da može da prenese te igre na ovo takmičenje jer joj je i ono opcija za plasman u Ligu šampiona.

Ova dva tima nikada nisu igrala jedan protiv drugog i ovo će biti njihov prvi međusobni meč u istoriji.

Domaćin će biti bez Guinda, Okoha, Omoregija i Tijania.

Morinjo u Austriji ne može da računa na Darboa i Spinacolu.

Očekujemo jednu veoma dobru utakmicu i verujemo da će biti golova na večerašnjem susretu.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)