ŽIVOT POSLE RONALDA: Lider Čempionšipa dolazi na ''Teatar snova"

V.M.

21. 12. 2022. u 14:26 >> 14:26

U okviru osmine finala EFL kupa, Mančester junajted dočekuje Barnli.

ЖИВОТ ПОСЛЕ РОНАЛДА: Лидер Чемпионшипа долази на Театар снова

FOTO: EPA

Nakon turbulentnog intervjua u kojem je rekao dosta loših stvari o klubu, Kristijano Ronaldo je napustio Mančester. "Crveni đavoli" se nakon pauze zbog Svetskog prvenstva vraćaju u takmičarski kolosek i na noge im dolazi neugodni Barnli. Gost igra sjajno u Čempionšipu gde zauzima prvo mesto, a pruža i dobre partije u EFL kupu.

Junajted je bio u dobrom ritmu pre pauze i slavio je na četiri od poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima. Trenutno je peti u Premijer ligi i nada se da u nastavku sezone može da se progura na neko od mesta koja vode u Ligu šampiona. U Ligi Evrope, ''crveni đavoli'' su zauzeli drugo mesto u grupi ''E'' i očekuje ih derbi okršaj sa Barselonom u nokaut fazi. Što se tiče Liga kupa, izabranici Erika ten Haga su igrali samo protiv Aston vile koju su savladali sa 4:2 na svom terenu. Mančester je odigrao i dve prijateljske utakmice početkom decembra u kojima je doživeo poraze od Kadiza i Betisa.

Barnli pruža sjajne partije ove sezone i trenutno je prvi na tabeli Čempionšipa sa 47 osvojenih bodova. Četa Vensana Kompanija je za sada u EFL kupu pobedila Šruzburi sa 1:0 pogotkom Samuela Bastijena, a nakon toga je rutinski savldala Kroli taun, 3:1. Otkako se vratio sa pauze gost je ostvario dve pobede u Čempionšipu, protiv KPR-a i Midlzbroa.

Što se tiče međusobnih susreta ovih ekipa, u prethodnih pet duela Mančester je slavio tri puta, uz jedan remi i pobedu Barnlija.

Ten Hag neće moći da računa na Varana i Martineza koji su ukrstili koplja u finalu Svetskog prvenstva, uz njih sigurno neće biti ni Tuanzebea, dok su pod znakom pitanja Dalo i Sančo.

Barnli će biti bez Robertsa i Tvajna.

Očekujemo da Junajted pobedi na ovom meču jer mu je ovo takmičenje najbolja prilika da osvoji neki trofej ove sezone i biće pripremljeni za ovaj meč.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)