BRISTOL VERUJU U AUSTRIJANCA: Luton stiže na "Ešton gejt"

Novosti online

16. 08. 2022. u 12:01

"ŠEŠIRDžIJE" daleko od forme iz prošle sezone.

БРИСТОЛ ВЕРУЈУ У АУСТРИЈАНЦА: Лутон стиже на Ештон гејт

Foto: Profimedia

Nema više Aleksandra Mitrovića da teroriše golmane u drugoligaškom karavanu u Engleskoj. Srpski reprezentativac počeo je da trese mreže u Premijer ligi u dresu Fulama. Izgubio je Čempionšip golgetera, najboljeg strelca u istoriji ovog takmičenja (43 golova prošle sezone), ali i dalje ostaje najjača druga liga na svetu.

U četvrtom kolu ovog uzbudljivog nadmetanja Bristol siti će dočekati Luton na svom "Ešton gejtu". 

Očekivano, domaćin večerašnjeg susreta boriće se za opstanak. "Robinsi" su nesrećno poraženi od Hala na "MKM stadionu". "Tigrovi" su do tri boda stigli golom duboko u sudijskoj nadoknadi. Žan Mišel Seri savladao je Danijela Bentlija za ogromno slavlje navijača i prva tri boda u takmičarskoj 2022/23. Sanderlend je u pravoj goleadi trijumfovao u drugom kolu rezultatom 3:2 i tako najavio teške dane za četu Nađžela Pirsona. Prve bodove Bristol je upisao pre tri dana kada je odoleo Viganu - 1:1.

Andreas Vajsman za sada je odskočio od ostatka sastava. Iskusni ofanzivac postigao je tri pogotka na uvodna tri susreta u Čempionšipu. Povremeni reprezentativac Austrije na terenu izgleda kao pravi lider i neko od koga će sve zavisiti.

"Šeširdžije" iz Lutona su bile najprijatnije iznenađenje prošle sezone, kada su stigli do plej-ofa, ali ih je na put do Premijer lige zaustavio Hadersfild u polufinalu. Velšanin Netan Džons ima skoro isti tim kao i prethodnom Čempionšipu. Karlton Dejvis iz Barsnlija je plaćen 2.000.000 evra.

Međutim, Luton je neočekivano loše krenuo u pohod na visok plasman. Dva remija na startu uz poraz od Prestona na svom terenu ne ulivaju nadu za velike domete. 

Prethodne sezone "šeširdžije" su slavile sa 2:1 na svom terenu, dok je u Bristolu rezultat bio 1:1.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)