OSLABLJENI PARTIZAN NA TEŠKOM GOSTOVANJU: Mogu li crno-beli do nova tri boda?

V.D.

29. 07. 2022. u 10:48

FUDBALERI Partizana u okviru četvrtog kola Mocart Bet Superlige Srbije gostuju Novom Pazaru.

ОСЛАБЉЕНИ ПАРТИЗАН НА ТЕШКОМ ГОСТОВАЊУ: Могу ли црно-бели до нова три бода?

FOTO: M. Vukadinović

Nova sezona domaćeg prvenstva, koje je i najvažnije u dosadašnjoj istoriji, nije krenula dobro po srpskog vicešampiona. Kao što je već dobro poznato, šampion Srbije u sezoni 2022/2023. biće direktan učesnik grupne faze Lige šampiona, što do sada u istoriji srpskog fudbala nikada nije bio slučaj.

Titula šampiona Srbije donosi oko 16 miliona evra u kasu osvajača.

Partizan koji je pred sezonu imao jako velike ambicije da pomrsi račune Crvenoj zvezdi i da nakon šest godina vrati pehar u Humsku loše je krenuo u prvenstvu.

Na mesto trenera je postavljen Ilija Stolica, bilo je i dosta promena u igračkom kadru, ali ambicije su bile velike.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Nakon prvog kola i rutinske pobede u Ivanjici sve je izgledalo sjajno, da bi već u drugom kolu usledio šok u Nišu, gde su na Čairu crno-beli izvukli bod tek u sedmom minutu nadoknade, kada je Rikardo Gomeš zatresao mrežu Radničkog. Partizan je na tom meču gubio sa 3:1.

U trećem kolu u Humsku je stigao nezgodni protivnik iz Bačke Topole. Svi su očekivali pobedu Partizana, ali meč je završen najnepopularnijim rezultatom - 0:0.

U međuvremenu klub je napustio sportski direktor Ivica Iliev, kao i kapiten Saša Zdjelar, koji je će karijeru nastaviti u moskovskom CSKA.

Sa druge strane, Novi Pazar još nije upisao nijedan bod u novoj sezoni i prikucani su za dno tabele sa gol-razlikom 2:5.

Pazarci su u prvom kolu poraženi "na krovu" od Voždovca minimalnim rezultatom, da bi u naredna dva kola gubili sa 2:1 od Čukaričkog na svom terenu i Javora u Ivanjici.

Tim iz grada na Jošanici je pred ovaj meč dobio zanimljivo pojačanje u vidu fudbalera iz Južnog Sudana. Kur Gai Kur je stigao u Novi Pazar iz australijskog Adelajd sitija.

Trener domaće ekipe Vladimir Gaćinović veruje da njegov tim može pružiti dobru partiju protiv "ranjenog" Partizana.

Mi smatramo da će crno-beli ipak upisati tri nova boda na gostovanju, iako na ovom stadionu tim iz prestonice nema pozitivan učinak. "Parni valjak" je gostovao plavo-belima osam puta. Obe ekipe su slavile po dva puta, dok je četiri puta bilo nerešeno.

Kvota na dvojku je mala, pa smo se odlučili za kombinaciju sa golovima.

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,69)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna