"BRĐANI" PONOVO U EVROPI: Čukarički favorit u Luksemburgu

Novosti online

21. 07. 2022. u 07:45

SRPSKI klub započinje borbu za grupnu fazu Lige konferencije.

БРЂАНИ ПОНОВО У ЕВРОПИ: Чукарички фаворит у Луксембургу

FOTO: FK Čukarički

Evropska odiseja za ekipu Čukaričkog počinje iz Luksemburga, gde u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije gostuje manje poznatom sastavu Rasing Uniona (20.00).

„Brđani” će drugu godinu zaredom pokušati da se domognu grupne faze trećerazrednog međunarodnog takmičenja, nakon što su lani zaustavljeni na trećem stepeniku od švedskog Hamarbija.

Izabranici trenera Dušana Kerkeza nisu bajno započeli novu sezonu pošto su u prvom kolu domaćeg šampionata doživeli ubedljiv poraz na svom terenu od TSC-a (1:4). Ipak, priliku za popravni iskoristili su u Novom Pazaru, gde su minulog petka savladali istoimeni tim rezultatom 2:1.

Ipak, ruku na srce, u kakvom god rezultatskom ili igračkom ritmu da se trećeplasirani tim prošlogodišnjeg prvenstva trenutno nalazi, sigurna pobeda nad timom čijih prvih 11 čine igrači kojima fudbal nije primarno zanimanje, prosto ne bi smela da se dovede u pitanje.

Ukoliko uspešno preskoče ovaj dvomeč, čiji revanš se igra 28. jula na Banovom brdu, Čukarički će biti na dve runde do grupne faze Lige konferencije.

NAP TIP: 2 (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)